Barcelona Blind Concerts

Barcelona Blind Concerts

L’associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 organitza un cicle de concerts del 27 de setembre al 24 de novembre per fomentar la cultura inclusiva i donar l’oportunitat a les persones amb discapacitat visual de pujar a l’escenari.

Ignasi Henderson: 24 de noviembre (18 h), en el CC Josep Maria Trias i Peitx de las Corts.

El público podrá ponerse en la piel de las personas con discapacidad visual gracias a la APP Tengo Baja Visión VR. Se la tendrá que descargar en su dispositivo móvil para ver lo mismo que las personas afectadas de diferentes patologías visuales por un rato.

Un dels objectius de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 és promoure una oferta cultural inclusiva. No només es busca que les persones amb discapacitat visual puguin gaudir de sortides al teatre i visites a museus, també es pretén que en siguin les protagonistes.

Barcelona Blind Concerts és un cicle en què 6 agrupacions musicals formades per, com a mínim, una persona amb discapacitat visual pujarà a l’escenari per fer vibrar el públic. Després de cada concert, hi haurà una tertúlia en què les persones assistents podran interactuar amb els i les artistes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *