Integral Sonatas de J.S. Bach per Flauta, Clave i Baix Continu

 

Integral Sonatas de J.S. Bach per Flauta, Clave i Baix Continu
Lloc: Arxiu Joan Maragall, 23 de febrer, 20.30 h

MÚSICS:

  • Ignasi Henderson: flauta.

Flautista, pianista i clavecinista, Ignasi Henderson, neix a Barcelona, en el si d’una família d’artistes i intel·lectuals. Comença a estudiar piano, solfeig i Teoria de la Música, als set anys. Als setze comença a estudiar flauta travessera.

La seva activitat concertística l’ha portat a actuar en diversos punts de la geografia espanyola, així com a l’estranger, destacant els recitals al “Victoria Concert Hall” de Singapur (la gravació recull el CD homònim) i al “City Hall” de Hong-Kong. L’acollida que aquests concerts ocasiona promou posteriors concerts a l’Orient, rebuts amb gran èxit de públic i crítica. Entre altres, ha actuat a l’Ateneu Barcelonès de Barcelona i ha grabat diferents CDs per piano i flauta.

El 1999, va perdre completament l’ús de la visió. Des de llavors, la seva capacitat auditiva s’ha desenvolupat extraordinariament, de manera que és capaç de apendre i reproduir fil per randa totes las peças del seus concerts.

  • Núria Jaouen: clave.

Compositora, poetessa, pianista, clavecinista i orgue positiu, teclista i cantant, Nascuda el 1982 a Pithiviers (prop de París, França),
Diploma d’Estudis Musicals (D.E.M.) de Clavicèmbal i Baix Continu el 2005. Completa la seva formació per l’ensenyament i obté el Diploma Universitari de Pedagogia Musical (DUPM) en l’especialitat de Clavicèmbal (2005). 
Obté el Títol Superior de clavicèmbal i baix continu.

Actualment, és professora de piano i clavicèmbal a l’Espai Musical de Terrassa (ESMUT) i fa substitucions com a professora de Llenguatge Musical i Acompanyament al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.omença a estudiar piano, solfeig i Teoria de la Música, als set anys. Als setze comença a estudiar flauta travessera.

  • Peter Krivda: viola de gamba.

Nascut a Eslovàquia. Va estudiar violoncel a l’Escola Superior de Música i Art Dramàtic a Bratislava. Ha estat profesor de viola de gamba a l’Acadèmia de Música Antiga de la Universitat de Brno (República Txeca); al Conservatori Superior de Música de Lisboa, i al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha col·laborat amb conjunts de música antiga com Musica Aeterna, Musica Florea, Collegium Marianum, Les Follies françoises, Al Ayre Español, Mapa Harmónico, Acadèmia 1750, Exaudi Nos, Orquestra Barroca Catalana, el consort de violes de gamba Phantasm, etc. Ha enregistrat música barroca txeca, francesa, espanyola i italiana.

En l’àmbit de la música contemporània, ha interpretat l’òpera Java Suite del compositor Agustí Charles al Festival Internacional de Música Castell de Peralada, al Teatre de Basilea i al Teatre La Seca de Barcelona sota la direcció de Nacho de Paz.

 

PROGRAMA:

  • Primera part:  Sonata en si menor.

Sonata en Mi Bemoll Major.

Sonata en La Major.

  • Segona part:  Sonata en Do Major.

  Sonata en mi menor

        Sonata en Mi Major.

LLOC: Arxiu Joan Maragall C. Alfons XII, 79  Barcelona

PREU: 15€.

Facebook: www.facebook.comignasihenderson

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *